Nick Lutsko

      Ingen kommentarer til Nick Lutsko

Nick Lutsko er en komiker og musiker der laver videoer til Youtube og Twitter. Nick begyndte at blive populær i 2019. Det var dog i 2020, under Covid-19 pandemien at han for alvor blev kendt. Med hans nye virale video om at synge til Joe Bidens indvielse som præsident er det for alvor relevant at skrive om ham her.

De tidlige Nick Lutsko videoer

Nick begyndte at lægge videoer op på youtube helt tilbage i 2010. Her viste han sine evner inden for hans store interesser: musik og dukker. Kanalen bestod derfor de første mange år af musikvideoer til hans albums – videoer der ofte inkluderede sære dukker.

As a Song serien

I 2018 begyndte Nick Lutsko dog for alvor at blive aktiv på youtube. Han vendte tilbage med flere nye sange, men prøvede også en ny ting. Han startede på at lave sange baseret på film eller interviews. Sangene var lavet så alle lyrics var replikker eller citater et bestemt sted fra. F.eks. replikker fra filmen The Room eller udtalelser fra præsident Trumps datter Ivanka Trump.

Sangene var desuden specifikt lavet til at lyde som sange fra bestemte bands. Ivanka Trump fik en Lana Del Rey sang og The Room kom til at lyde som en Prince sang. Den video der virkeligt blev populær, og gjorde Lutsko til en kendt person på internettet, handlede dog om den kontroversielle Alex Jones. Videoen Alex Jones Rants as an Indie Folk Song har lige nu 5,8 millioner visninger og er stadig den mest sete videoen fra Lutsko. Opfølgeren Kanye West as a Tame Impala Song har også millioner af visninger. Dermed tog kanalen fart.

 

Sideshow og The Gimmix

Nick fortsatte med at lægge sange op på sin kanal. Han var begyndt at lægge sine albums op på Spotify også, og kom blandt andet med et nyt album kaldet Sideshow. Musikvideoerne udkom derefter en efter en gennem 2019, med den sidste i 2020. Lutskos videoer inkluderede også til tider dukkebandet The Gimmix, og i løbet af den tidsperiode kunne man også følge historien om dem som et band.

 

Songs on the Computer

I 2020 ramte Corona Pandemien og det meste blev derfor lukket ned. Nick var derfor også nødt til at ændre sin strategi for, hvordan han fortsatte på internettet i denne tid. Han begyndte derfor at blive mere aktiv på Twitter, og nu startede hans serie af Twitter Sange. Sangene er simple, men samtidig tossede og sære. De blev lavet til at kunne blive udgivet på Twitter, og forestiller som basis Nick der sidder derhjemme med sin guitar og synger. Sangene tager dog altid en mere sær drejning i det.

Twitter sangene omhandlede ofte kendte, for det meste republikanere, som Nick skrev sange til. De var dog altid fulde af ironi. Hen ad vejen begyndte sangene dog altid at tage sære drejninger, og en sammenhængene plot begyndte at vise sig om Nicks sære liv. Den sande historie i Nick Lutsko twitter sangene inkluderer blandt andet Nicks forhold til sin bedstemor, hans ønske om at blive adopteret af Dan Bongino, hans fjendskab med Jeff Bezos, Gremlins, manden der bor under hans trappe og Donald Trump. Nick bruger både det sammenhængene plot til at gøre grin med en række kendte, og til at fortælle en sær, men spændende, fortælling.

Følg med på Twitter

Alle sangene udkommer først på Twitter, men lægges derefter op på Youtube. Hvis man vil have alle delene af den vilde fortælling bør man dog følge med på Nicks Twitter side, hvor hans tweets til hver en tid også bygger videre på historien, og ofte introducerer figurer der dukker op i senere sange. Det er også her mange af hans fans interagerer med ham, og her han er gået viralt. Hans sange er blandt andet blevet kendte nok til at de er nævnt i flere mindre aviser, til at den officielle Spirit Halloween franchise lod ham lave en titelsang til dem, og til at Dan Bongino gik ud og erklærede at han ikke ville være Nick’s far.

Album

I starten af 2021 udgav Nick sine Twitter sange på et album kaldet Songs on the Computer. Han har dog fortsat med at udgive yderligere sange i serien, og ser ikke ligefrem ud til at være på vej til at stoppe. Skøn jer derfor at hoppe ind og se hans videoer, så I kan være med i den vilde fortælling.

 

Sponsoreret af JJ Mechatronic – Kvalitets Aluprofiler

© yt-blog – bloggen om alle de bedste youtubere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *