Bryan Seeker

      Ingen kommentarer til Bryan Seeker

Bryan Seeker er en canadisk youtuber. Mens han generelt har lavet en stor mængde af film- og bogrelatered video essays, er han mest kendt for sin “recasting” serie, hvor han kommer med sin mening om de skuespillere der ville være de bedste i rollerne som kende figurer i forskellige bogserie, animationsfilm, tegneserier og film.

De Første Bryan Seeker Videoessays

Den ældste video på Bryan Seeker kanalen blev uploadet den 21. maj 2015 og hedder Kinetic Typography – American Beauty (final scene). Videoen består af den sidste scene af American Beauty, med kunstnerisk tekst med replikkerne, der udtrykker følelserne og temaerne. Bryans senere videoer ville være meget anderledes fra denne, men allerede her udtrykte han sin kærlighed til film.

Den 13. august 2015 lagde han videoen “DUMBLEDORE IS DEATH?! Harry Potter Fan Theory – Video Essay” op. Det var det første af mange videoessays på kanalen. Videoerne var som oftest teorier, forudsigelser og analyse. Skønt at videoerne gik i dybden med en lang række af litterære værker, inklusiv Stranger Things, Marvel og Game of Thrones, er det klart Harry Potter og hele universet omkring, som Bryan har den største kærlighed til. Derfor har de fleste af videoerne omhandlet Harry Potter, Fantastic Beasts and alt relateret dertil.

Videoessaysne fortsatte regulært frem til januar 2020. I den måned ville Bryan lave videoen der endte med at definere ham og hans kanal, og bragte ham ind blandt toppen af film videoessays. Hans klassiske videoessays udkommer dog stadig med jævne mellerum

 

Recasting Videoerne

Den 28. januar 2020 lagde Bryan Seeker den video op der ville definere hans kanal fremover. Inspireret af sin store kærlighed til Harry Potter var han begyndt at overveje hvordan en moderne Harry Potter film/eller tv-serie ville se ud. Inspireret af det lavede han derfor en video, hvor han udvalgte skuespillere til alle rollerne fra den første Harry Potter bog. Videoen hed “Recasting Harry Potter for Today – Philosopher’s Stone – PART 1” og har i dag mere end 1,3 millioner visninger. Videoen blev så populær at efter at Bryan blev færdig med sine videoer om Harry Potter begyndte han på en ny recasting serie. Sådan har det fortsat sidenhen, med nogle få andre videoessays hen ad vejen. På nuværende tidspunkt har han lavet recasting videoer om blandt andet Lord of the Rings, X-Men, Avatar: The Last Airbender og Batman.

Hvis du er glad for film, skuespillere og popkultur bør du helt sikkert ikke snyde dig selv for at se Bryan Seekers videoer. Så kan du selv vurdere om du er enig eller uenig i hans valg.

 

Sponsoreret af Sommerland Sjælland – Fantastisk Badeland, Rørvig Centret – Skønne Kursusfaciliteter, JJAS – Profilsystem, Bordpladen – Kvalitets Køkkenbordplade og Bernic – Høj Kvalitets Klemrækker

© yt-blog – bloggen om alle de bedste youtubere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *