TomSka

      Ingen kommentarer til TomSka

TomSka, hvis rigtige navn er Thomas James Ridgewell, er en engelsk youtuber. Mens TomSka er hans primære kanal, er han også kendt fra sin anden kanal DarkSquidge samt sin vigtige rolle inden for Eddsworld.

Eddsworld

Tom startede originalt sin online karriere i Eddsworld. I 2003, da Tom var 14 år gammel, mødte han Edd Gould online, og de to blev gode venner. Sammen med 2 andre af Edds venner skabte de i 2004 den animerede serie Eddsworld. Serien blev skrevet og animeret af Edd, men hans 3 venner spillede også hovedpersoner i serien, alle som fiktive versioner af dem selv. Serien var et kæmpe hit både på Newgrounds og på Youtube, og er stadig i dag husket som en af de vigtigste komedie serier inden for youtubes historie. Tom fik også sine egne korte animerede komedievideoer på kanalet, skrevet af Tom og animeret af Edd, kaldet “Tom’s Tales of Awesome” og “Tom’s Tales of Brilliance”.

Da Edd tragisk gik bort i 2012 overtog Tom produktionen af Eddsworld. Han fandt en ny stemmeskuespiller til at spille Edd (så den episode Edd havde startet på kunne færdiggøres), og lavede en fundraiser, som førte til Eddsworld Legacy, en serie af animationer, der skulle afslutte serien. Mens Eddsworld i dag stort set er inaktiv, kommer der til tider stadig nye videoer derpå.

TomSka

Mens han stadig var en del af Eddsworld skabte Tom også sin egen youtube kanal, kaldet TomSka. TomSka blev skabt i 2006, og var primært en kanal hvorpå Tom kunne lægge sketches han lavede med sine venner op. I 2008 lavede han dog videoen asdfmovie, en animerede video i stil med “Tom’s Tales of Brilliance”. Videoen blev den mest populære på kanalen, og har i dag 65 millioner visninger. Han har derfor sidenhen lavet flere i serien, alle med stor succes.

Efterhånden som Eddsworld sluttede blev TomSka Toms primære fokus, og kanalen er i dag hvad han er mest kendt for. Gennem tiden har Tom arbejdet sammen med mange andre kendte youtubere, primært andre engelske komikere som TimH, Jack Howard, Dean Dobbs og Dodie Clark.

Dark Squidge

På DarkSquidge lægger Tom som oftest vlogging relaterede videoer, uden noget manuskript. Ofte inkluderer det samtaler eller underlige koncepter med hans venner. Det er dog også her at man finder behind the scenes ting fra hans videoer, og får et bedre indblik i hans liv.

TomSka er en af de mest populære komiske youtubere på platformen, og er en vigtig del af det engelske sketch komedie fællesskab. Hvis du er glad for godt opbygget men til tiden ganske absurd humor, er TomSka en du bør tjekke ud.

 

Sponsoreret af Sommerland Sjælland – Fantastisk Forlystelsespark, JJ Mechatronic – Professionel Pulverlakering, AktivFinans – Rådgivning om Gæld efter Skilsmisse og Rørvig Centret – Hold fed Fest med Overnatning

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *