ArtSpear Entertainment

      Ingen kommentarer til ArtSpear Entertainment

Artspear er et produktionsselskab skabt af Rita Artman og Joe Bauer. De fleste af deres projekter ligger på Youtube, og det har givet dem over 1,8 millioner abonnenter. Mens de nok mest er kendt for deres animationsvideoen, har duoen også stået bag en lang række af live action videoer af høj kvalitet.

De Originale ArtSpear Videoer

I 2010 stod Rita og Joe Bauer bag kortfilmen The Killage, som kom til at starte ArtSpear. I den forbindelse lavede de deres Youtube Kanal, hvor de lagde en trailer op for filmen. The Killage kom på forskellige mindre filmfestivaler, hvor den også vandt priser. I mens blev deres kanal brugt til at lægge trailere fra filmen, samt showreels fra forskellige produktioner op på. Til tider lagde de også få sketches op, men primært bestod kanalen af reklamer for deres større projekter.  Andre af disse inkluderer kortfilmen The Australiens og tv-serien The Void. Bonusmateriale fra The Void blev også lagt op på kanalen.

I august 2013 blev første episode af The Void dog lagt op på deres kanal, og de andre udkom med jævne mellemrum. Med noget af deres høj kvalitets materiale nu på kanalen, begyndte den at vokse.

Toon Sandwich

Den 29. juni 2015 lagde ArtSpear videoen Terminator Genisys Trailer Spoof – Toon Sandwich på på kanalen. Videoen var fuldt animeret, og var en parodi på den nyligt udkomne blockbuster film Terminator Genisys. Videoen blev langt mere populær end nogen af de tidligere på kanalen, med flere millioner visninger. Videoen blev den første i Toon Sandwich serien, en serie af animeret parodier af blockbuster film.

På grund af parodiernes store succes blev Toon Sandwich hurtigt kanalens primære fokus. De fleste videoer fik mellem 1 og 8 millioner visninger. Den 27. januar 2017 lagde kanalen dog en video op der ville sætte en ny rekord for dem. Videoen var ULTIMATE SUPERHERO BATTLE !!! en animeret 10 minutters video hvor helte fra en hær af berømte film kæmpede til døden i en stor arena. Videoen nåede op på intet mindre end 41 millioner visninger, og blev derved kanalens klart mest populære video.

En opfølger kaldet “SUPER-VILLAIN-BOWL!” udkom året efter, og slog sin forgængers rekord ved at få 59 millioner visninger. Den sidste del af triologien udkom den 23. december 2019. Hvis du hurtigt vil finde ud af om kanalen er noget for dig, er “The Super Bowl” triologien derfor et åbenlyst sted at starte.

ArtSpear i dag

ArtSpear fortsætter stadig med at primært at fokusere på Toon Sandwich videoerne, med mange behind the scenes videoer i blandt dem. Til tider bringer de dog også live action videoer på banen, og i de senere år har der været en del videoer der blander live action og animation. I 2019 udkom der også nye episoder af The Void, og det er langt fra udelukket at der vil komme yderligere flere i fremtiden. I skal derfor ikke frygte at strømmen af høj kvalitets videoer fra ArtSpear stopper foreløbigt.

Sponsoreret af Rørvig Centret – Konference Sjælland, JJ Mechatronic – Aluprofiler,  Gardin-nyt – Køb Pergolaer her og Sommerland Sjælland – Fantastiske Feriehytter

© yt-blog – bloggen om alle de bedste youtubere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *