Sideways

      Ingen kommentarer til Sideways

Sideways er en youtube kanal der er fokuseret på at analysere og forklare film musik. Sideways er en musik ekspert, og bruger sin viden på at forklare seeren hvordan musikken fungerer i vores alles yndlingsfilm. Han går i detaljer i alle typer film, fra actionfilm til musicals. Skønt at kanalen går meget op i musikteori på et højt niveau, bliver det forklaret på en måde hvor alle kan følge nogenlunde med.

Sideways Historie

Sideways er ikke en kanal der har eksisteret i utroligt lang tid. Den første video på kanalen blev lagt op den 1. oktober 2016. Den første videoen på kanalen der virkeligt blev populær var videoen “How Disney Uses Language” der på nuværende tidspunkt har fået 1,7 millioner visninger. Senere videoer har fået lignende visninger, især andre omhandlende Disney, Superhelte og Shrek, og de videoer er dem der især har opbygget Sideways’ fanbase.

Den mest sete video på kanalen hedder “Why the Music in the Live Action Disney Remakes is Worse than you Thought”. På nuværende tidspunkt har den 2,7 millioner visninger. Videoen handler om, hvordan live action remakes af film som Løvernes Konge og Skønheden og Udyret ikke er loyal overfor den originale musik, og ofte direkte ødelægger den.

Hvorfor man skal se Sideways

Sideways er en fantastisk kanal for alle der interesserer sig for film, og vil have en ny vinkel på at forstå film, den vinkel værende gennem musikken. Sideways analyserer ofte filmmusik, og forklarer hvordan den spiller i vigtig rolle i, hvordan filmen fungerer, og ofte selv fortæller en historie selv. Mange videoer på kanalen sætter også musikken i et historisk perspektiv, og forklarer hvordan det blev til.

Hvis man interesserer sig for enten musik eller film, og især hvis man interesserer sig for begge dele, bør man se Sideways. Selv hvis det er på et ganske højt niveau er det lærerigt for alle, og manden bag forklarer tingene mere som en ven end som en forelæser. Det er derfor en kanal for alle film- og musikelskere.

Sponsoreret af Aktiv Finans – Hjælp til gæld efter Skilsmisse, JJAS – Kvalitets Kabinetter, Rørvig Centret – Gode Konferencelokaler og Sommerland Sjælland – Skønne Familiehytter

© yt-blog – bloggen om alle de bedste youtubere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *