Jack and Dean

      Ingen kommentarer til Jack and Dean

Jack and Dean er en britisk komedieduo bestående af Jack Howard og Dean Dobbs. De har lavet youtube videoer siden 2008, hvilket har hjulpet med at skabe dem en karriere inden for komedie.

 

Jack and Dean

Jack Howard og Dean Dobbs mødte hinanden og blev venner tilbage i folkeskolen. I 2008 lagde de deres første video ud på youtube. Deres ældste eksisterende video på youtube hedder “Jack and Dean Celebrate Christmas” og blev udgivet den 24. december 2008. Det var en sketch video fuld af absurd humor. Den byggede på den klassiske komiske duo dynamik med en “straight man” der opfører sig roligt og seriøst, men den anden figur spiller excentrisk og tosset. Deres senere videoer følger fortsatte denne dynamik, men sørger dog for at begge medvirkende får masser af mulighed for at fremvise deres komiske talent. Mens Jack ofte spillede den mere kaotiske og tossede figur i tidlige videoer, er det nu som oftest Dean der spiller den rolle.

Jack og Dean voksede på den måde op på youtube platformen, og man kan derfor se hvordan de har udviklet sig med platformen gennem tiden. Deres lange erfaring med mediet har i dag ført til at de laver flotte videoer med godt kameraarbejde og skuespil, samt masser af humor. Selv deres gamle videoer er dog værd at se for humoren.

The Good, The Bad and The Just Plain Sh!t

Duoens 2. video nogensinde hedder “The Good, The Bad & The Just Plain Sh!t Parts of 2008” og indeholder duoens syn på året der er gået, mest fokuseret på film og musik. Det ville blive en årlig tradition for duoen, og hvert år siden har de derfor startet med en video der anmelder det forgangne år. Ud over deres egne meninger, inkluderer videoener også anmeldelser fra de to figurer Mr Howard og Mr. Dobbs. Figurerne er overdrevne overklasse alteregoer for de to skabere, komplette med hatte over overskæg. Mr. Howard og Mr. Dobbs er en populær duo af figurer, og er en sjælden gang også dukket op udenfor deres typiske videoer.

 

Jack and Dean of All Trades

Jack and Dean of All Trades var en tv-serie der kørte på streaming-platformen Fullscreen. Serien følger Jack og Dean, der i denne udgave ikke er videoskabere men i stedet bankfolk. Efter at de mister deres job i banken, begynder de at arbejde for et bureau der tilbyder ufaglærte vikarer. Det fører til en masse komiske situationer, hvor duoen forsøger at klare et nyt job hver uge, mens de forsøger at håndtere problemer i deres venskab og deres forhold til familie og kærester.

Serien fik 2 sæsoner, hvorefter Fullscreen desværre lukkede ned for sin streaming service. Serien blev derfor aldrig fuldendt. Jack og Dean fik dog fat i rettighederne til serien, og udgav begge sæsoner på deres youtube kanal, så den nu kan se gratis. I den sammenhæng udgav de også et specielt juleafsnit, der fungerede som en afslutning på serien.

Jack and Dean of All Trades er en underholdende serie, med både komik og følelser i. Og nu hvor det er gratis at se er der ingen grund til at misse det.

 

Alt i alt er Jack og Dean en ikonisk komisk duo i samme stil som BriTANick,  Dan and Phil og Chris and Jack. Hvis man leder efter noget god humor er det derfor det rigtige sted at kigge.

 

 

Sponsoreret af Sommerland Sjælland – Feriehytter, PetIQ – Ormekur til Hund og Kat, Global Carleasing – Leasing af Ferrari og Bernic – Rail Enclosure

© yt-blog – bloggen om alle de bedste youtubere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *