BriTANick

      Ingen kommentarer til BriTANick

BriTANick er en amerikansk komedie duo bestående af Brian McElhaney og Nick Kocher. De har kun udgivet 36 videoer i løbet af deres 11 år på youtube, men alligevel er de højt elsket på youtube, både af seere og af andre youtubere. Deres tydelige talent har bragt dem til Hollywood, hvor de både har medvirket i store produktioner, og har haft mulighed for at have store stjerner med i deres youtube videoer.

 

Brian + Nick = BriTANick

Brian og Nick mødte hinanden på en summerlejr, og blev hurtigt nære venner. De var begge fra Atlanta, og havde en fælles interesse i film og skuespil. De tog derfor begge til New York for at studere på NYU, Brian filmvidenskab og Nick skuespil. Duoen lavede samtidig videoer, som de lagde op på youtube. De valgte navnet BriTANick som kom af en blanding af deres navn, blandet med ordet “Britain”.  Deres første blev uploadet i 2008, og handlede om et fiktiv nyt produkt mod herpes, der havde den bivirkning at alle der tog det begyndte at teleportere rundt.

Duoen lagde en stor mængde sketches af høj kvalitet op i løbet af 2008 og 2009. Derefter faldt hyppigheden af videoerne, men produktionsniveauet steg. Frem til 2013 udgav de videoer med sjævne mellemrum. Derefter forsvandt de i 3 år uden en eneste video. i 2016 vendte de tilbage med 2 videoer, hvorefter de igen forsvandt i 3 år, og i 2019 kom de endnu engang ud med 2 videoer.

 

Karriere

Grunden til at de i pludselige perioder forsvinder fra Youtube er, at de begge har succesfulde karrierer. Grundet deres popularitet, høje videokvalitet og geniale humor har duoen nemlig været i stand til at lave karriere med at gøre det de elsker. Blandt andet har de skrevet for populære shows som Saturday Night Live og It’s Always Sunny in Philadelphia. De har også spillet mindre roller i en masse film, enten sammen eller hver for sig. Film og tv de har været med i inkluderer Much Ado about Nothing, How I Met your Mother og Louie.

Sidenhen har begge haft succes med liveshows rundt omkring i USA. Brian McElhaney har blandt andet lavet sit eget one-man show, og Nick Kocher er en af de tre værter i komedietruppen Everything’s Great. De fortsætter med at dele deres kreative værker med hele verden på en lang række af måder.

 

Videoer

BriTANick laver som regel rimeligt korte sketchvideoer. Deres længste almindelige video er 4 min og 19 sekunder lang, mens deres korteste er 42 sekunder. De har dog nogle få længere videoer. Den ene er 8 minutter, men er samtidig fortalt udelukkende i billeder i stedet for video. Deres længste video er en 15 minutters kortfilm kaldet “Eagles Are Turning People Into Horses: The Movie”, en hæsblæsende “action” komedie videoer, der spillede påm kortfilmsfestivaler.

Videoerne omhandler for det meste en situation der bliver mere og mere tosset gennem tiden. Det sker ofte ved gentagende hændelser der kommer ud af kontrol. F. eks. han er video om to par ved et middagsselskab der kommer til at afsløre deres hemmeligheder, som bliver mere og mere uventede, indtil at ingen rigtigt ved hvad der foregår. En anden sketch handler om de mere og mere tossede planer to fyre finder på for at få en pige til at fortælle sit navn, da deres tredje ven har glemt det, efter at have været i seng med hende.

BriTANick er mestre i at skrive utrolige scenarier, med et perfekt øje til detaljer, du først indser er sjove længere inde i videoen. De sparer ikke på noget, hvilket uden tvivl har puttet dem en klasse over de fleste andre komikere på youtube. Fra deres one-shot uendlige komplicerede monolog/dialog i “A monologue for thee” til deres specialeffekter i “Faux Pas” er alt i deres videoer planlagt til mindste deltage, og strømmer af kreativitet og talent.

Det er efterhånden sjældent at man oplever en ny video fra BriTANick. Når man gør, er det dog altid hele ventetiden værd.

 

Sponsoreret af Smarte Bålhytter, Bordpladen.dk – Lækker Bordplade og Vestsjællands Tandlægecenter – Professionel Tandretning

 

© yt-blog– bloggen om alle de bedste youtubere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *