Ryan George

      Ingen kommentarer til Ryan George

Ryan George er en canadisk youtuber, der står bag en række komedieserier på youtube. Han er mest kendt for at stå bag serien Pitch Meetings på kanalen Screen Rant, men har også sin egen kanal, hvorpå han lægger komiske videoer.

Ryan George og hans erfaring med komedie

Ryan startede med at producere komedie helt tilbage i 2010. Sammen med to venner startede han kanalen Moving Mind Studio. Her producerede de videoer med sketches samt podcasts. Samtidig havde han en personlig kanal, der havde eksisteret siden 2008, men den var stort set inaktiv. Sammen med de to andre fra Moving Mind Studio udgav han i 2017 serien Campus Law, der handlede om 3 umodne fyre, hyret til at være vagter på et college. Serien blev udgivet på LOL Network, en youtube kanal tilhørende den berømte amerikanske komiker Kevin Hart.

Trioen skabte også webserien Explaining to an Alien til Just for Laughs Festival. Serien gik ud på at to agenter forklarede de mindre pæne dele af vores samfund til et rumvæsen. Serien blev også udvalgt til en række andre festivaler, og kan findes online.

 Privat kanal og Pitch Meetings

I 2017 begyndte han samtidig at blive mere aktiv på sin youtube kanal, hvor han uploadede korte youtube videoer, der ofte kun inkluderede ham selv. Videoerne var ofte mere i stil med vines end klassiske youtuybe videoer, da de alle, på dette tidspunkt var under 30 sekunder lange. Sent i november udgav han en kort video, der lavede en parodi på, de ting der må være blevet sagt da filmen Justice League blev pitched. Idéen kom fra et indslag om Tilbage til Fremtiden under et standup show af John Mulaney. Ryan spillede selv både rollen som manuskriptforfatter og producer i videoen.

Videoen blev baggrunden fro Ryans mest populære serie. Kun 5 dage senere udkom en meget længere udgave af videoen på Screen Rant. Derved startede serien Pitch Meeting, som stadig udkommer cirka hver anden uge. Ryan spiller fortsat selv alle roller i videoerne, som efterhånden har tacklet en lang række af både nye og gamle film. Pitch Meetings voksede sig til Screen Rants mest populære videoserie, med visninger per video ofte mellem 200 tusinde og 3 millioner.  Serien har også skabt en lang række af populære catchphrases, inklusiv “Super easy, barely an inconvenience” og “___ is tight!”

Nu

Ryan George laver stadig videoer på sin kanal, med jævne mellemrum. Udover hans standar korte videoer, udgiver han også længere videoer i serierne “First Guy to” omhandlende hvor underligt det må have været med den første person der gjorde noget der i dag opfattes som normalt, og “Time Traveler Discovers”, som handler om en tidsrejsende journalist fra 1990’erne der er vendt tilbage fra nutiden, og prøver at forklare kulturelle ting, som den gang opfattes utænkelige, så som Netflix og de store mængder af Remakes.

Derudover udgives Pitch Meetings fortsat cirka hver anden uge, og det kan kun anbefales at tjekke dem ud. Især hvis man er en stor filmfan, som er glad for humor.

 

Sponsoreret af Bordpladen – Lækker Corian Bordplade, JJ Mechatronic – Holdbar Apparatkonstruktion, Rørvig Centret – Lækre Festlokaler på Sjælland og Den Lille Legepladsfabrik – Sjove Klatrestativ

© yt-blog– bloggen om alle de bedste youtubere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *