Chilled Chaos

      Ingen kommentarer til Chilled Chaos

Chilled Chaos, ofte blot kaldet Chilled, er en amerikansk gaming youtuber, hvis sande navn er Anthony. Han laver gameplay videoer, hvor han som oftest spiller sammen med andre kendte youtubere. Videoerne er ofte lavet enten i et “Funny Moments” format, eller med fulde spil sessions.

Chilled Chaos starter på youtube

Chilled fandt originalt på sin navn “Chilled Chaos” i 2005, da han fik en X-Box og Halo 2, og skulle finde på et brugernavn. Han startede originalt med at lave World of Warcraft Machinmaer og live action videoer. Kanalen blev dog taget ned på grund af copyright problemer. Han startede så kanalen CriousGamers sammen med en gruppe af venner. Vennerne voksede dog fra hinanden, og da Chilled alligevel var den eneste der lagde videoer op på den, overtog han den.

The Creatures

Chilled Chaos var stor fan af youtuberen Kootra, og han skrev derfor på et tidspunkt til ham. Kootra skrev tilbage, og de blev med tiden venner. Chilled begyndte at være med et videoer lavet af Kootras gruppe af venner. Han kom i den forbindelse i kontakt med folk som Nova, ZeRoyalViking, Spoonerism og GassyMexican.
Kootras gruppe af venner begyndte med tiden at blive til en gruppe, som kaldte sig selv “The Creatures”. Det inkluderede Chilled som en af deres medlemmer. Gruppen havde ikke nogen officiel begyndelse, men da de første medlemmer begyndte at arbejde sammen 2009, Chilled blandt dem, kaldes det som oftest deres start.
Chilled arbejdede sammen med sine venner hos The Creatures i lang tid. I 2011 begyndte Kootra og andre medlemmer dog at flytte sammen i et hus, og at gøre The Creatures til en rigtig virksomhed. Det var Chilled dog ikke interesseret i, og derfor forlod han gruppen.

Chilled Chaos fra videoen The SECRET LIFE of CHILLED CHAOS

Derp Crew og Gaming Videoer

Med tiden udviklede Chilleds videoer sig til stort set kun at være om gaming. Til tider kan man opleve at han laver andre typer videoer, men de er sjældne.
Chilled begyndte at spille med mange andre kendte fra youtubes Let’s Play community. Blandt dem spillede han især ofte med folk som Seananners, Mr. Sark, Hutch, RPGMinx og EatMyDiction, og flere af dem blev han også venner med privat. Desuden holdt ham også kontakt med ZeRoyalViking, GassyMexican og Spoonerism.

ZeRoyalViking er den youtubere af alle som Chilled har det næreste forhold til. De to har ofte spillet 2 personers spil sammen. Chilled og Ze har imidlertid også skabt gruppen The Derp Crew sammen med Colonel Galm, Tom Fawkes, TehSmarty og AphexGaming, og de aller fleste af videorne på Chilleds kanal er sammen med den gruppe.

Personlighed

Chilled er kendt for at påtage sig en snedig og utroværdig personlighed når han spiller videospil. Han lægger ofte skumle planer i spil, hvor det går ud på at forråde hinanden. Da hans gode ven Seananners er meget på samme måde, har det været med til at gøre deres samarbejde meget succesfuldt. Den næstmest populære kanal på Chilleds kanal er endda en, som udelukkede handler om at han lyver for, manipulerer og skræmmer Seananners.

Desuden har han det med at rollespille tossede figurer til tider, hvilket også skaber en masse sjove situationer, især når han spiller med andre, med samme humor.

Der er derfor masser af sjov at finde ved at se Chilled Chaos videoer.

 

Sponsoreret af Professionelt KLS System fra Lekon

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *