Boogie2988

      Ingen kommentarer til Boogie2988

Boogie2988 er en populær amerikansk youtuber, hvis virkelige navn er Steven Jay Williams. Han laver gaming relaterede videoer, vlogs og sketches. Han er især kendt for sin videoer, hvor han har lange tirader om forskellige figur, ofte som sin sketch figur Francis.

Historien bag Boogie2988

I sine unge dage havde Steven på mange måder verden imod sig. Han voksede op med en ældre søster og ældre bror, samt sine forældre. Efter at hans søskende var flyttet hjemmefra, levede han dog alene med sine forældre. Da hans far stort set altid var på arbejde i den kulmine hvor han havde et job, var det mest hans mor han voksede op med. Steven startede på universitetet, men efter at hans kæreste slog op med ham droppede han ud. Han flyttede derefter til sin bror i Arkansas for at starte et nyt liv. Han lærte at kode og fik et job som web designer.

Desværre blev han diagnosticeret med lymphedema. Lægen ønskede at amputere hans ben, men Steven nægtede. Sygdommen betød dog at han ikke kunne motionere, og han tog derfor på i voldsom grad. Kort efter døde hans far af kræft. Hans mor faldt desuden og skadede sit ben, hvilket førte til at hun ikke længere kunne arbejde. Steven begyndte samtidig også selv at have problemer med at finde job, og da han løb tør for penge måtte hans bofælle betale for at han kunne overleve.

Steven holdt dog modet oppe, og da han opdagede youtube begyndte tingene at vende for ham. Hans første video hed “Promiscuous girl, fat guy”. Hans store succes kom dog da han lavede en video, hvor hans fiktive figur Francis havde fået sin World of Warcraft bruger hacket. Videoen blev nævnt i en video af en af datidens mest populære youtubere, Ray William Johnson, hvilket for alvor gav Boogie2988 succes.

Video typer

De fleste videoer på Boogie2988s kanal er vlogs, hvor han taler om videospil, eller giver sin mening om et bestemt emne. Han har desuden en kanal mere, kaldet “boogieplays”, hvor han spiller videospil.
Boogie2988 har været med til at lave en serie på McJuggerNugget’s kanal. I serien spiller Steven en person med flere personligheder. Den anden personlighed er hans populære figur “Francis”. Francis var i serien en stor fan af Jesse (McJuggerNugget), og ville tvinge ham til at genskabe en tidligere serie på kanalen. Serien havde premiere i det sene 2016, og sluttede i december samme år. Den blev genoplivet kort midt i 2017, men sluttede igen samme måned, med hele plottet færdiggjort.

Hvis man er vild med videospil, og interessante emner bragt op af en intelligent og venlig person, må man ikke gå glip af Boogie2988’s videoer.

 

Sponsoreret af JJ Mechatronic – Professionel Vådlakering og Gardin-Nyt – Pergola

© yt-blog– bloggen om alle de bedste youtubere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *