HowToBasic

      Ingen kommentarer til HowToBasic

HowToBasic er en af de mest mystiske og underlige youtubere der findes. At fortælle hvad hans videoer består af, vil næsten ødelægge det for folk der ikke kender til det endnu. Videoerne er ikke lange, og efter blot en enkelt vil du vide om det er noget for dig. Alligevel kommer her lidt viden om HowToBasic, og hvad det er der gør ham så speciel.

Hvem er HowToBasic?

Noget af det interessante ved HowToBasic er, at det faktisk stort set ikke er nogen der kender hans identitet. Alt der vides om ham er, at han er fra Australien. Alle hans videoer er filmet fra en første persons vinkel, hvilket gør at man ikke har nogen anelse om, hvordan han ser ud. Derudover taler han aldrig. I stedet siger han blot lyde, og i hans nyeste videoer er der ikke andet end baggrundsmusik. Derfor er hans stemme heller ikke til at genkende, hvis man skulle se ham et andet sted. Derudover har han selvfølgelig ikke givet sit navn, og der er derfor ingen måde for en normal seer at finde ham.

Video type

HowToBasic udgiver sig for at være en kanal der laver tutorial videoer. Med titler som “How To Stuff a Turkey” og “How to Build a Computer” lyder det som om at hans videoer guider folk til med succes at kunne udføre bestemte ting. I virkeligheden handler kanalen dog kun om komedie. I løbet af videoerne bliver han nemlig altid mere aggressiv. Han begynder derefter at smadre alting han var i gang med. Videoen begynder på det tidspunkt at blive klippet hurtigere, med ufatteligt mange korte klip.

I løbet af videoen går han altid fra at have ganske fin succes, til at gå helt amok. Som ofte smider han ting på det han var i gang med at lave. En gennemgående genstand han altid bruger er æg, som han kaster mod et eller andet. Af den grund er hans logo et smadret æg. Han bruger dog også mange andre genstande i videoerne, hvilke ofte varierer alt efter, hvad type ting han prøvede at lave. Når han er færdig med at lave et kæmpe rod, og smadre en stor mængde genstande i sit hus, afslutter han videoen med at give en tommel op.

HowToBasic logoet

Udvikling af videoer

Originalt lavede HowToBasic faktisk tutorial videoer, hvor han ikke endte med at gå amok. Dengang var der blot et andet twist til videoerne. Tingene han lærte en var nemlig super simple ting, som ethvert menneske allerede kunne finde ud af. Det inkluderede blandt andet en video, som forklarer, hvordan man åbner en dør.

Efterfølgende begyndte han at lave den type videoer som man finder på hans kanal nu. Til at starte med var det stort set altid mad han lærte folk at lave. Det har dog med tiden ændret sig til et mere bredt udvalg af tutorial videoer.

En gennemgående joke i hans videoer er, at han optager videoerne nøgen. I virkeligheden har han undertøj på, men ofte har han en pølse hængende, for at man på skygger og lignende vil få opfattelsen af at han er nøgen.

Forhold til andre youtubere

HowToBasic har en gruppe af youtubere han ofte arbejder sammen med. Gruppen inkluderer de to andre australske youtubere Filthy Frank og maxmoefoe samt den amerikanske youtuber iDubbbz. Ofte arbejder de også sammen med Anything4 views. Især maxmoefoe har HowToBasic lavet meget med, og de forekommer ofte i hinandens videoer. HowToBasic skjuler dog stadig sin identitet når han er i andres videoer. Det betyder at han ofte enten er bag kameraet, eller bare godt maskeret.

Mange andre youtubere, som ikke kender HowToBasic, har lavet videoer, hvor de prøver at afsløre hans identitet. Ofte har både youtubere og fans gættet på at andre folk, der er blevet vist som venner af maxmoefoe, iDubbbz og Filthy Frank, men ellers ikke er kendte. Til tider har HowToBasic spillet med på teorierne, men ofte har han blot afsløret at de var forkerte. Hans sande identitet er derfor stadig ukendt.

 

Face Reveal

Den 24. maj 2018 lagde HowToBasic en video op kaldet “Face Reveal”. Hvis du ikke har set den, bør du gøre det inden at du læser videre.

 

Man indser hurtigt at videoen skaber flere spørgsmål end den besvarer. Det der gør den til noget særligt, er den store mængde af youtubere, som er blevet samlet for at lave videoen. Selv med det store netværk der er blandt skabere på youtube, er det vildt at se så mange arbejde sammen. Videoen inkluderer ufatteligt mange youtubere, der i blandt MaxMoeFoe, VSauce Michael, iDubbbzTV, JacksFilms, Markiplier, H3H3, Jacksepticeye, Boogie2988, SchmoYoHo og JonTron.

Det helt store ved videoen var dog koden, som man kunne finde skrevet i Wingdings i slutningen af videoen. Hvis man oversatte det, gav det starten på en youtubevideo URL. Hele internettet gik derfor amok med at prøve, at finde resten af URL’en, muligvis skjult et sted i videoen.

 

Sponsoreret af JJ Mechatronic – Alu Profil og Lekon – L-AUS Kursus

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *