Jacksepticeye

      Ingen kommentarer til Jacksepticeye

Jacksepticeye, også kendt som Jack eller under hans rigtige navn Seán William McLoughlin, er en irsk youtuber og voiceactor. Han skaber for det meste gaming videoer, men til tider laver han også vlogs. Han er en af de mest populære gaming youtubere, og han er venner med andre af de helt store, deriblandt Pewdiepie, Markiplier og CinnamonToastKen.

Jacksepticeye kanalen

Jacksepticeye startede sin karriere på youtube i 2007, da han lavede sin konto. Han startede dog først med at uploade gaming videoer i 2012. Han foretrækker at spille adventure spil, men igennem tiden har han lavet videoserier over spil fra mange forskellige genre. Når han gennemspiller et spil udkommer der som oftest en ny video med et mellemrum på 3-5 dage. Spil han har lavet serier over inkluderer The Sims 4, The Escapists, GTA 5, Happy Wheels og Undertale.

Jack har en række af kendetegn. Blandt ander er han kendt for sin store mængde energi, samt sin irske accent. Til tider taler han også irsk i sine videoer. Han starter altid sine videoer med ordene “Top of the mornin’ to ya laddies! My name is Jacksepticeye!”. I det senere år har de fleste også kunne kende ham på hans grønne hår. Han farvede håret sammen med Markiplier for at støtte velgørenhed. Hans høje energi gør at han ofte er ret højrøstet i sine videoer, men til tider kan han også være rolig og blød.

Han har især tre typer af ikke-gaming relaterede videoer, omend at han til tider også laver videoer der passer ind i nogen af kategorierne. Den ene type videoer han ofte laver er klassiske vlogs, hvor han fortæller, hvad der foregår i hans liv. Derudover laver han “Reading your comments” serien, hvor han læser beskeder fra fans på Twitter eller tumblr. Den tredje type er “Drawing Your Tweets”, hvor han tegner ting fans har foreslået på Twitter.

Jack har en række af alter-egoer, som er gennemgående figurer på hans kanal. De inkluderer bl.a. Antisepticeye (den onde udgave af Jacksepticeye), Marvin og Jackieboy.

Jacksepticeye ved PAX West 2016

Udenfor Jacksepticeye kanalen

Jacksepticeye har deltaget i en lang række af projekter udenfor sin normale kanal. Hans popularitet voksede originalt fra at være blevet nævnt af PewDiePie, og de to har derfor også arbejdet sammen mange gange sidenhen. Blandt andet spillede Jack skurken i anden sæson af serien “Scare PewDiePie”. Kort inden at sæsonen udkom blev den dog aflyst, på grund af kontrovers omkring PewDiePie.

Jack har lavet voice acting til mange forskellige ting. Sammen med PewDiePie, Dan Avidan og Ross O’Donovan fra Game Grumps og andre youtubere lagde han stemme til en figur i spillet Pinstripe. Han har ligeledes lagt stemme til en figur i spillet Bendy and the Ink Machine. I 2017 blev det offentliggjort at han vil deltage i en serie på Disney XD kaldet Polaris: Player Selected

Jacks gode humør, og entutiasme gør, at man umuligt kan blive i dårligt humør når man ser han videoer. Det er utvivlsomt grunden til hans store popularitet, og hvis man har brug for at se nogle videoer fyldt med humor er det det perfekte valg.

 

Sponsoreret af Legepladserogfonde – Søge fonde til legeplads

 

© yt-blog– bloggen om alle de bedste youtubere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *