The Gregory Brothers

      Ingen kommentarer til The Gregory Brothers

The Gregory Brothers, som også går under navnet Schmoyoho, er en musikergruppe, som har samlet sig stor popularitet på Youtube. Gruppen består af Evan Gregory, Michael Gregory, Andrew Gregory og Sarah Gregory. Schmoyoho laver for det meste videoer, hvor de bruger autotune til at ændre taler og dialoger til at være sange i stedet. I starten var det især nyhederne der blev autotunet, da det ville gøre dem mere “interessante”. Senere blev kanalen dog ændret til at indeholde autotunede versioner af meget andet også, samt originale sange.

Baggrund for The Gregory Brothers og Schmoyoho

De tre brødre Evan, Andrew og Michael stammede originalt fra Radford, Virginia. De stammede fra en meget musikalsk familie. Michael spiller trommer, Evan spiller keyboard og Andrew spiller guitar. Da de flyttede til Brooklyn, New York i midten af 2000’erne mødte de bassisten Sarah Fuller. Sammen formede de fire bandet Gregory Brothers i 2007. Sarah giftede sig sidenhen med Evan, hvilket officielt gjorde hende til en Gregory.

Den første video på Schmoyoho er fra 30. april 2007, og hedder “Michael Gregory performs Tupac/Twista”. I starten tilhørte kanalen kun Michael Gregory, er figuren “Schmoe” som kanalen var opkaldt efter, var derfor også ham. I den første “Autotune the news”, som var kanalens 9. video var Sarah dog også med. I Autontune the News 2, kanalens 10. video, var Andrew med, og derfra var Schmoyoho fast et projekt, som alle.

De fire medlemmer af Gregory Brothers ved Streamy Awards 2010

Videoer

Videoerne på Schmoyoho er for det meste af Autotune…/Songify… typen. Autotune the News var serien der originalt gjorde dem populære. Videoen der gav dem deres store popularitet var dog “Bed Intruder Song!!!”, som fik over 100.000.000 visninger, og som var den mest populære video i 2010 (hvis man ikke tæller musikvideoer fra store brands). Videoen hører til i Songify This serien, og er en autotunet version af et interview med Antoine Dodson. De har sidenhen lavet flere videoer i Songify This serien, samt i Autotune the News serien, der i 2011 blev omdøbt til Songify the News.

En anden serie på kanalen er Song Voyage. I serien rejste de fire medlemmer af gruppen rundt i verden, og mødte musikere fra andre lande. Sammen med dem, lavede de så en komisk sang, som passede til den lokale kultur.

Derudover udgiver gruppen til tider originale sange på kanalen, som de selv har skrevet og fremført. På deres anden kanal, Gregory Brothers, har de også lagt en række originale sange op. På kanalen finder man også forlængede udgaver af sange, behind the scenes videoer, sketches samt videoer fra deres serie “Happy Sad Songs”, hvor de ændrer populære sange fra mol til dur eller omvendt.

Gregory Brothers har arbejdet sammen med en lang række af kendte gennem tiden. Det inkluderer blandt andet Joseph Gordon Levitt, Blondie, Weird Al Yankovich, Jon “JonTron” Jafari og Felix “PewDiePie” Kjellberg. I 2010 vandt gruppen en pris ved Streamy Awards. Samme år autotunede de også fire store film fra året, hvilket blev vist som et segment ved årets Oscar Uddeling. Segmentet fik gruppen nomineret til en emmy.

 

Sponsoreret af AC Stål – Flotte og Sikre Stålkonstruktioner

© yt-blog – bloggen om alle de bedste youtubere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *