Jenna Marbles

      Ingen kommentarer til Jenna Marbles

Jenna Marbles, hvis rigtige navn er Jenna Nicole Mourey, er en populær amerikansk youtuber. Hendes kanal er den 28. mest subscribede til kanal der er på youtube. Det gør også hendes kanal til den næstmest populære kanal styret af en kvinde, kun efter den spansk talende Yuya. Derfor kan man roligt sige at Jenna er den mest populære pige på youtube.

Jenna Marbles ved Vidcon 2014

Jenna Marbles historie

Jenna startede sin karriere med at skrive for bloggen Barstool Sports. Ved siden af at skrive på bloggen havde hun andre jobs, for at have råde til husleje. De jobs inkluderede bartending, arbejde i et solcenter og go-go dans i en natklub.

Jennas første video var en video fra 2008 om hendes kærestes hund Itchy. Videoen hed “Itchy says hello”. I 2010 startede hun en ny youtube kanal. Hun ønskede at sit rigtige navn til kanalen, ligesom hun havde gjort med sin første kanal. Hendes mor var dog jobsøgende, og hun frygtede at mulige arbejdsgivere vil finde Jennas videoer når de søgte på Mourey. Af den grund tog Jenna navnet Jenna Marbles, opkaldt efter deres hund.

I 2010 udgav hun videoen “How to trick people into thinking you are good looking” som blev et kæmpe hit. Efter det fortsatte hende popularitet med at vokse, og hun kunne hurtigt begynde at leve af sine videoer.

Jenna Marbles der holder tale ved Vidcon 2012

Stil

Jenna er kendt for ikke at være bange for at sige sin mening. Hendes videoer kan handle om alt fra trivielle ting til store emner hun gerne vil sige noget om. Hun er kendt for at været fyldt med energi, og ofte en smule højrøstet. Hendes humor er meget særpræget og ofte fyldt med sarkasme. Hendes måde at være på har fået nogle fans til at se hende som arrogant, men andre ser det mere som en interessant personlighed, og meget af det er nok del af et stage persona.

Videoerne på Jenna Marbles’ kanal inkluderer sketches, rants, story times, vlogs, tutorials og meget andet. Uanset hvad du er interesseret i, er der derfor en stor chance for at Jenna laver noget lignende.

Jenna har også en podcast sammen med sin kæreste Julien Solomita, hvor de taler om alt mellem himmel og jord, ofte sammen med gæster, som for det meste er andre youtubere.

© yt-blog– bloggen om alle de bedste youtubere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *