Smosh Games

      Ingen kommentarer til Smosh Games

Som nævnt i blogindlæg om Smosh, er der nok at skrive om Smosh Games til at de kan få deres eget blogindlæg. Det blogindlæg kommer derfor her.

Smosh Games

Smosh Games er en søsterkanal til Smosh. Kanalen blev startet den 25 september 2012, men den var nok under konstruktion et godt stykke op til. Mens kanalen selvfølgelig havde et stort crew helt fra starten, var det 6 personer der udgjorde Smosh games officielt. De to første var Smosh duoen Ian og Anthony. Udover dem inkludere gruppen også en anden person allerede kendt for Smosh fans, nemlig Mari Takahashi, som var vært på showet “Smosh Pit Weekly” på Smosh 2nd Channel. De resterende 3 medlemmer var Joven “Jovenshire” Ovenshire, Matt Sohinki og David “Lasercorn” Moss. Da havde indtil da arbejdet for Clevver Games, som nu var blevet overtaget af Smosh. Dermed var Smosh Games startet.

Udskiftninger i cast

Kanalen kørte med den samme gruppe af personer i meget lang tid. Til tider kom der gæster udefra, men for det meste var det blot de samme seks. Efter noget tid begyndte to personer dog at dukke op ofte. Den ene var Amra “FLitz” Ricketts. FLitz plejede at være del af gruppen NODE, og spillede sammen med dem mod Smosh Games i videoerne Videogame Olympix i 2013. Efterfølgende begyndte han ofte at gæste kanalen, uden resten af NODE holdet, og han dukkede endda op i nogle Game Bang videoer. Den anden var Wesley “Wes the Editor” Johnson. Han arbejdede med redigering for Smosh Games, men han begyndte pludselig at dukke op i nogle Grand Theft Smosh videoer.

Ian og Anthony stoppede med at spille den store rolle i Smosh Games i 2014, og i dag dukker de kun meget sjældent op som gæster på kanalen. De arbejde sammen med dem under Summer og Winter Games, og medlemmer fra Smosh Games var nogle gange med i videoer på andre Smosh kanaler. Efter at Anthony forlod Smosh har han dog slet ikke været med i nogen Smosh Games videoer. På omkring samme tid som at Ian og Anthony stoppede med at være en del fast af Smosh Games, blev FLitz og Wes gjort til ægte medlemmer af kanalen, og de spiller nu en lige så stor rolle som de andre på kanalen.

Anden udskiftning af medlemmer

I 2017 begyndte et par nye ansigter at vise sig. Den ene var Ericka “Boze” Bozeman, som første gang dukkede op sammen med FLitz i en video på Smosh 2nd channel (Nu Smosh Pit). Hun blev efterfølgende officielt introduceret under Smosh Winter Games i det tidlige 2017. Derefter begyndte hun at dukke op i Smosh Games videoer. Den anden person var Damien Haas, som ligeledes først dukkede op på Smosh 2nd Channel. Damien blev inviteret ind, fordi han var bedte venner med Smosh medlem Shayne Topp. Shayne var allerede en fan favorit blandt fansene, og da Damien havde en meget lignende humor, blev han hurtigt populær. Det førte til at han blev gjort til et medlem af Smosh Games, hvor han også fik sin egen serie sammen med Shayne.

Da Ian viste alle medlemmer af Smosh efter at Anthony forlod kanalen, blev både Damien og Boze vist som medlemmer af Smosh Games. Sidenhen blev de officielt gjort til medlemmer, på samme måde som Wes og FLitz. Omkring samme tid lagde fans dog mærke til, at Lasercorn og Sohinki var med i videoer meget sjældnere end førhen. Femte august offentliggjorde de begge på deres private kanaler, at de forlod Smosh games, for sammen med to andre at starte en ny kanal. Det førte Smosh Games ned på igen at være på seks medlemmer.

Billedet her viser både medlemmer af Smosh Games og Smosh 2nd Channel/Smosh Pit:

Personer fra Smosh Games og Smosh Pit samt grundlægerne Ian og Anthony

Shows

De fleste gaming kanaler uploader bare videoer med, hvad end for et spil de spiller. Der er sjældent meget orden i det, men i stedet laver de bare videoer om det de lige har lyst til. Sådan er det dog ikke med Smosh Games. Ligesom de andre Smosh kanaler, har Smosh Games faste shows som udkommer på faste dage. På den måde minder kanalen næsten om en tv-kanal, hvor man altid kan forvente nye afsnit af et show på et bestemt tidspunkt. Kanalens shows er blevet udskiftet mange gange gennem tiden. Blandt andet var der showet “Gametime with Smosh” (senere “Gametime with Smosh Games”), som kørte fra kanalens tilblivelse indtil marts 2016. Følgende shows er nogle af dem der stadig kører:

Game Bang

Game Bang er en af de originale shows fra kanalen, og det eneste af dem der stadig kører. I Game Bang deltager alle Smosh Games medlemmer. De spiller som oftest flere omgange af et bestemt spil, og de udregner point ud fra en metode de har aftalt på forhånd. Til sidst bliver dem med de færreste point udsat for en straf.

Board AF

Board AF er et relativt nyt show. De startede under Smoshtober, der var en event fyldt med nye shows i hele oktober i 2016. På grund af sin store popularitet, blev det et fast show på kanalen. Showet udkommer hver søndag, og konceptet er blot, at nogle stykker fra Smosh Games og søsterkanalerne spiller et brætspil. Navnet er et ordspil på “Bored AF” eller “Bores as fuck”.

Maricraft

Originalt have Mari en serie på kanalen der hed “Super Mari Funtime”, hvor hun spillede forskellige sære spil med de andre medlemmer. Det ændrede sig sidenhen til “Maricraft”, hvor hun spillede Minecraft med de andre medlemmer af kanalen. Maricraft er ikke længere et fast show, men det kommer stadig engang imellem om mandagen.

Grand Theft Smosh

Grand Theft Smosh var længe en af de mest populære serier på kanalen. I showet ville personerne lave vilde eventyr og missioner i GTA Online. Mens showet officielt er slut nu, kommer der stadig nye afsnit ind imellem.

Honest Game Trailers

Honest Game Trailers er en af de længstkørende serier på kanalen. Det er et søstershow til Honest Trailers, som er et show der kører på kanalen Screen Junkies. I stedet for at lave trailers med kritik af en film, kritiserer videoerne på Smosh games i stedet videospil, og det er skrevet af medlemmer af Smosh Games. Ligesom med Honest Trailers bliver der lagt voice over på af Jon Bailey

Se Smosh Games

Smosh Games er let at begynde på at se. Mens der er en del videoer på kanalen, hvilket kan gøre det uoverskueligt, skal man ikke blive skræmt bort. Det er nemlig ikke det store problem bare at starte midt i det hele. Personerne er nemlig både autentiske, sympatiske og morsomme. Man lærer dem derfor hurtigt at kende, og deres meget ægte venskab gør dem værd at se på.

© yt-blog– bloggen om alle de bedste youtubere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *