h3h3Productions

      Ingen kommentarer til h3h3Productions

Kanalen h3h3Productions er skabt af ægteparret Ethan og Hila Klein. Mens de begge er meget fremtrædende på kanalen, og begge kendte blandt hele youtubes fællesskab, er det klart Ethan der er frontfiguren i h3h3. Det skyldes at Ethan er med i alle kanalens videoer, mens Hila kun er med i nogle af dem.

h3h3 Videotype

Ethan og Hila laver især en speciel type af reaction videoer. Bare rolig dog, det er ikke den type reaction videoer, hvor en person bare sidder og stirrer, mens en anden persons video spiller i sin fuldkommenhed. I stedet er det udklip fra videoer, med sketches ind i mellem. Gennem det, udtrykker Ethan og Hila deres meninger om bestemte emner. Deres videoer kritiserer ofte populære trends, memes og youtubere, som de finder noget galt med. Mens de blander masser af humor ind i, kommer de også med valide og seriøse pointer. På den måde er deres videoer også lidt i stil med iDubbbz og JacksFilms, to personer de også har arbejdet sammen med flere gange.

Deres involvering i og kristiering af store youtube begivenheder og hvordan youtube fungerer, har også gjort dem til en vigtig del af youtubes fællesskab. De har samlet sig mange både venner og fjender på youtube. Blandt deres venner finder man iDubbbz, FilthyFrank, PewDiePie, Phillip deFranco og mange andre. Blandt deres uvenner er der især to vigtige. Den ene er SoFlo, som de har kritiseret flere gange, da h3h3 mener at de stjæler andres artikler. Den anden kan i læse om i næste afsnit.

Skaberen af h3h3 Ethan Klein

Krænkelse af Ophavsret Retssag

I maj 2016 blev de nemlig sagsøgt af Matt Hosseinzadeh, da Hosseinzadeh mente at de brød ophavsretsloven i en video, hvor klip fra en af Hosseinzadehs videoer blev brugt. Efter at h3h3 offentliggjorde retssagen, skabte Phillip DeFranco en GoFundMe, hvor folk kunne give penge til h3h3’s retssag. DeFranco ønskede nemlig, udover at bakke sine kammerater op, at beskytte fair use, og en sejr i retssagsen ville derfor være en sejr for hele youtube. Bunkevis af youtubere bakkede fundraiseren, deriblandt Fine Brothers, Markus “Notch” Persson, PewDiePie, Markiplier, Keemstar, Jacksepticeye, Justin Roiland, og Garry Newman. Vildest var at også LeafyisHere støttede projektet, da han kun uger inden havde været i konflikt med h3h3. Parret blev meget forbløffet over den store opbakning, og takkede alle mange gange. Da de endelig vandt retssagen i august 2017 var der derfor også en stor sejr for mange, og blev fejret over hele youtube.

Podcast

Fra december 2016 har h3h3 haft deres egen podcast. Podcasten fik sidenhen sin egen kanal. I podcasten har parret en eller flere gæster. Deres produktionsmedlemmer har også forskellige segmenter, blandt andet en om konspirationsteorier og en om current events. Deres gæster inkluderer store navne, både fra youtube og fra andre steder. Blandt andet har de haft Gravity Falls skaberen Alex Hirsch, Rick & Morty skaberen Justin Roiland og rapperen Post Malone med. De har endda også haft besøg af den infamøse forretningsmand Martin Shkreli.

Andre gæster inkluderer Filthy Frank, Jenna Marbles, Videogamedunkey , TotalBiscuit, Markiplier, Ian Hicox, iDubbbz, Jake Paul m.fl.

 

Sponsoreret af Lekon Rådgivning – Hjælp til Forretningsudvikling

© yt-blog– bloggen om alle de bedste youtubere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *