Videogamedunkey

      Ingen kommentarer til Videogamedunkey

Kanalen videogamedunkey er lavet youtuberen Jason Gastrow. Mens hans venner til tider kalder ham Jason, bliver han som oftest refereret til som “dunkey” i sin videoer, både af sig selv og af andre. Hans videoer omhandler videospil, men det er sjældent at han laver almindelige Let’s Plays. I stedet giver han anmeldelse eller komiske videoer, med forskellige sjove klip.

Historien om videogamedunkey

Dunkey er ikke typen der deler meget om sit privatliv. Derfor ved man ikke meget om hans liv før youtube, eller om hans liv ved siden af youtube. Han lagde sin første video op på youtube den 24. oktober 2010. I videoen “Old Dunkey and Cuphead” fortæller han dog om, hvordan han plejede at lægge dårlige animationer op på Newgrounds. Hvis man finder hans gamle bruger, kan man se, at han lagde videoer op på Newgrounds mellem 2003 og 2011. Han har derfor lagt ting på internettet i mange år. Hans første videoer på youtube hedder “Battletoads, One Life Speedrun”, og joken i videoen var, at han ville dø flere gange, men bare lade som ingenting og fortsætte.

Dunkey har en kæreste ved navn Leah. Hun er med i flere af hans videoer, og går under navnet LeahBee. Mens Dunkey er kendt for mørke og rå humør, og tildens til komiske vredesudbrud, er Leah altid uskyldig og sød, Hun opfører sig som en moderfigur, er altid venlig mod andre og griner blidt. De to står derfor let som kontraster.

League of Legends

Videogamedunkey blev især populær på grund af hans League of Legends videoer. Han fik mange venner i League of Legends fællesskabet, og spillede derfor også med andre populære League of Legends spillere. Dunkey League of Legends videoer var dog ikke fuldt ud seriøse, men omhandlede for det meste en joke, som han lavede inden i eller om League of Legends. Videogamedunkey skabte også frasen “Not even close baby!”, som han ville sige når han overlevede med meget lidt liv i LoL. Citatet er siden blevet et populært meme blandt League of Legends spillere. I 2015 lavede han dog en video, hvor han offentliggjorde, at han stoppede med League of Legends. Han har ikke spillet det siden, men han har ofte refereret til og joken om sin gamle LoL videoer.

Dunkview

Dunkview er dunkeys anmeldelses show, hvor han anmelder forskellige spil. Som med alle andre typer af videoer på kanalen, griber videogamedunkey anmeldelserne an på en meget komisk måde. Mange af de ting han siger i videoerne er jokes, og han forklaringer af plottet er for det meste helt forkerte. Han inkluderer dog også sine rigtige meninger om spillet i anmeldeslen, og selv når han joker, skinner hans meninger tydeligt igennem. Derfor kan hans anmeldeser i sidste ende altid bruges til noget.

Tema videoer

Videogamedunkey har også en type af videoer, hvor han tager fat i et bestemt emne, og fortæller, hvad han synes at der er galt med det. Et eksempel er hans video om anmeldere. Han klager over en mangel på sammenhæng mellem, hvad anmelderne siger, og hvilken score de giver i sidste omgang. Derudover nævner han at folk har forskellig smag, og at det er vigtigt at kende en anmelders smag, for at forstå deres anmeldelse. Det ødelægges ved, at mange sider har flere forskellige anmeldere, så det er svært at skabe sig et billede. Mens han gør emnet igennem. blander han selvfølgelig en masse humor ind i, for at give det den typiske dunkey følelse.

Hans tema videoer har omhandlet en lang række af emner gennem tiden. Det inkluderer: Anmeldere, grafik i spil, remakes og remasters og sværhedsgrader. En lignende type af videoer er, hvor han blot har sat en række klip fra andres videoer sammen, der tydeligt viser hans mening om et emne. For eksempel har en en video med klip af forskellige personer der har fået en collectors edition af et videospil, og tydeligvis ikke er glade for det. Med det viser han, hvor ubrugeligt collectors edition er. Dunkey har derfor en evne til at lave videoer, som er både morsomme og som behandler et emner på en måde, der får en pointe igennem.

Andre videoer

Videogamedunkey laver mange forskellige typer af videoer. Alt fra telefonfis til en falsk dokumentar om JonTron. Han har selvfølgelig også sine almindelige videoer om videospil, som genremæssigt er tættest på en “Best of” videoer. Hans videoer indeholder dog for det meste ekstra meget ironi omkring spillet han spiller. Han har også videoer, hvor han taler om sine mest og mindst yndlings spil, som han har spillet det år indtil videre. På slutningen af året lavet han en top ti over spil han har spillet det år. Det er ikke krævet at spillet er udkommet det år, han skal bare have spillet det. En gennemgående joke er, at Super Mario Bros 2 vinder hvert år.
Videogamedunkey er derfor en morsom youtuber, som mestrer ironi. Han har en stor viden om videospil, og han viser gerne sin intelligens i visse typer af videoer. Alt i alt er han klart værd at se.

Sponsoreret af: Bernic – DIN Rail Modulkasser, Sommerland Sjælland – Vandland

© yt-blog– bloggen om alle de bedste youtubere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *