JacksFilms

      Ingen kommentarer til JacksFilms

Jacksfilms er en kanal skabt af John Patrick “Jack” Douglass. Hans videoer indeholder parodier, sketches, originale musikvideoer og forskelle serier. Blandt andet har han serierne YIAY, JackAsk og Your Grammar Sucks. Hans baggrund i musik har gjort ham til en naturlig performer. Sammen med hans store mængde af selvironi, og hans videoer med aktuelle emner, har det gjort ham meget populær.

JacksFilms Historie

I high school havde Jack stor kærlighed til musik, og han spillede Valdhorn og piano. I maj 2006, da han var en senior på High School, blev han sat til at lave film om de bøger han havde læst. Han lavede en række sketchs om bøgerne sammen med sine venner, og det var det, der fik ham til at indse, at han ville lave film. Jackfilms startede sin kanal den 26. juni 2006.

Jacks første video handlede om et falsk produkt kaldet “The Handy Pen”. I 2009 lavede han en parodi på Snuggle kaldet The WTF Blanket,  hvilket blev hans mest populære video. Mange af hans tidligere videoer var parodier på infomercials.

Første juli 2012 lavede Fine Brothers videoen Teens react to Jacksfilms. Det gav Jack et boost i subscribers, og han fik næsten 100.000 nye abonnenter i den følgende uge. I juni 2013 nåede han 1 million subscribers. Han var med i Youtube Rewind 2016, og i 2017 nåede han 3 millioner subscribers.

Jack Douglass fra JacksFilms på scenen til VidCon 2012

Serier

Udover at lave forskellige sketches, musikvideoer og parodier, har Jack også haft en række af faste serier på sin kanal.

Your Grammar Sucks

Den første store serie på Jacksfilms var Your Grammar Sucks, ofte blot kendt som YGS. Serien startede med videoen Your Grammar Sucks. I videoen  havde han fundet en masse youtube kommentarer med forfærdelig grammatik, som han læste højt på komiske måder. Videoen blev så populær at han valgte at gøre det til en serie. Han begyndte sidenhen at få seerne til at sende kommentarer de havde fundet en, og kaldte det “cleaning up youtube”. Det første til outrosangen “Help me clean up youtube” som mange af hans videoer sluttede med i en periode.

I flere af YGS videoerne havde han andre youtubere med. Det forekom især i videoer med et rundt nummer. Der ville de sammen udspille skethes med basis i de dårlige kommentarer, for at gøre dem endnu mere komisk. Flere gange har videoerne også inkluderet animationer og sange lavet over kommentarer.

Den største YGS event var YGS #100. Videoen var over en time lang, og inkluderet rigtigt mange af de youtubere Jack tidligere havde arbejdet sammen med på kanalen. Alt i alt inkludere den 50 youtubere, over 60 sketches, 7 sange og 5 animationer. Samme dag nåede Jackfilms 2 millioner subscribers.

Sidenhen er videoerne i serien udkommet sjældnere. YGS 111 blev udgivet den 10 oktober 2016, YGS 112 er fra den 6. april 2017, og der er ikke blevet lavet en video i serien siden.

JackAsk

En anden stor JackFilms serie er JackAsk. JackAsk blev startet den 8. januar 2014. Serien er i det format man kan kalde en Q&A eller AMA, hvor seerne skriver spørgsmål til Jack, som han så besvarer. Jack veksler meget mellem at besvare spørgsmålene seriøst eller som jokes, da hans primære funktion er at underholde. Derfor gør han mere op i at give et komisk svar på spørgsmålene, end faktisk at besvare dem sandfærdigt.

Det er for det meste kun Jack der er med i JackAsk. I en af de tidligste videoer dukkede youtuberen Tobuscus dog også op. Udover det er Jacks kæreste (nu forlovede) Erin også med i en del af JackAsk videoerne. Det skete for første gang i JackAsk #6. Når hun er med, svarer de som oftest på spørgsmål om deres forhold og lignende. JackAsk episoder bliver ofte lagt op med mange måneders mellemrum.

YIAY

Den sidste store serie på JacksFilms er YIAY, hvilket står for Yesterday I Asked You. I YIAY stiller Jack sit publikum et spørgsmål, som de så laver et komisk svar til. I næste video udvælger Jack sine yndlings svar, som han så læser højt, og siger nogle komiske ting om. Mange af svarene er jokes om Jack selv, hvilke han også gladeligt inkluderer, da han ikke mangler selvironi. YAIY startede originalt som et mindre segment i JackAsk. Han lavede det så til sin egen serie på sin anden kanal Jackisanerd, inden det blev rykket over på JacksFilms. Det simple format har gjort, at YIAY hurtigt blevet til den serie på kanalen med flest episoder. På trods af navnet er YIAY dog ikke en daglig serie. I stedet udkommer der et par episoder om ugen.

 

Samarbejde med andre Youtubere

Jack har ofte arbejdet sammen med andre youtubere. Siden han flyttede til Los Angeles fik han mulighed for at lave videoer med andre youtubere. I starten arbejde han meget sammen med Toby Turner (Tobuscus) og Sean Klitzner, og trioen blev på grund af deres bakkenbarter døbt “The Sideburns Trio”. Andre han ofte arbejde sammen med i starten var Olga Kay, Shane Dawson, Brock Baker og mange andre. Mens han fortsat arbejder sammen med nogle af dem, har han på det seneste også arbejdet med andre youtubere, som er populære for tiden. Blandt andet har han været med i videoer af iDubbbzTV, PAINT, The Film Theorists, H3H3 og mange andre.

JackFilms spillede også en gennemgående figur ved navn Intern 2 i serien MyMusic. Der udover lage han stemme til figuren Jimmy, hovedpersonen i 16-Bit High, og han spillede Pippen i 2015 filmen Bob Thunder: Internet Assassin

Jack Douglass fra JacksFilms der optræder sammen med Toby Turner fra Tobuscus

Gennemgående Jackfilms Jokes

Der er en lang række af gennemgående jokes man bør kende, hvis man er interesseret i JacksFilms. Jack har tendens til at håndtere alt med en stor mængde sarkasme, hvilket har gjort mange ting til en joke. Blandt andet lader han ofte som om at han er fan er nye store trends som han finder dumme, og han håndterer dem med stor ironi. Sådan har han gjort grin med både dabbing og fidget spinners.

Emoji Filmen

Hans største sejr, når det kommer til at gøre grin med en trend, var da han gjorde grin med Emoji filmen. Ligesom mange andre forventede han ikke at filmen ville blive god, men i sine videoer spillede han Emoji Filmens største fan, med en sådan overdrevenhed at det var tydeligt at det var en joke. Han lavede en frame by frame analyse af traileren, lavede en parodi på traileren, og talte ned til premieren. Det fik dog blot Sony til at sende ham en pakke med merchandise. Sammen med pakken var et brev der kaldte ham filmens “number 1 fan”, og inviterede ham til premieren. Efter at have set filmen anmeldte han den ironisk, og kaldte den verdens bedste film. Sidenhen er han ironisk blevet kendt som filmens største fan.

Jokes om Jack

JackFilms’ fans har det med at drille Jack. Både på YIAY og JackAsk skriver fansene jokes om ham. De jokes omhandler for det meste enten at han er homoseksuel (hvilket han ikke er), eller at han har en stor pande. Da Jack ikke er bange for at gøre sig selv til grin, har han ofte opmuntret folk til at drille ham, og han har ofte lavet jokes om at han var homoseksuel, for at spille med på joken.

“Feud” med Jenna Marbles

En anden ting Jack er kendt for er hans to hunde Klondike og Sundae. Hundene er meget populære med fans, og det gik så vidt at i en video af youtuberen Jenna Marbles skrev en fan til Jenna at de bedre kunne lide Jacks hunde en Jenna hunde. Da Jenna og Jack er fine venner, tøvede Jenna ikke med at på en komisk måde kritisere Jacks hunde. Jack svarede igen med en video, hvor han spillede meget såret over Jennas ord. Som hævn photoshoppede han Jennas hund Kermit til “bedre alternativer”, og han kaldte den skrald. Deres fejde eskalerede, og de kæmpede blandt andet om, hvem der kunne lave den bedste poolfest til deres hunde. Den falske fejde har også fortsat på twitter, og de to har flere gange udfordret hinanden til kampe.

JacksFilms er altså en kanal fyldt med komisk materiale. Man vil finde masser af sarkasme og selvironi, og Jack er ikke bange for at gøre grin med noget. Af den grund er han en person, som de fleste vil finde morsom.

 

Sponsoreret af Lekon – Rådgivning omkring Arbejdsmiljøledelse

© yt-blog– bloggen om alle de bedste youtubere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *