iDubbbzTV

      Ingen kommentarer til iDubbbzTV

Ian Carter (eller Ian Kovic alt efter hvem man tror på) er en amerikanske youtuber, som går under brugernavnet iDubbbzTV. IDubbbz laver komiske videoer, og har en række populære serier.

Baggrundsviden om iDubbbz

Kanalen iDubbbzTV blev skabt den 12. august 2012, og den første video blev uploadet den 30. august. Videoen var af Ian, der spillede julebanerne i spillet Overgrowth. Den 18. marts 2013 lagde han videoen  “Gaming News Crap 1 Sim City, Brothers, and Kickstarter”. Videoen var den første i serien “Gaming News Crap”. Serien udviklede sig sidenhen til Kickstarter Crap. Selvom at han fortsatte med at lave gaming videoer, begyndte hans vlog videoer dog at spille en større rolle på kanalen. Hans gaming videoer begyndte at forsvinde fra kanalen. iDubbbz har lavet mange typer videoer, men hans mest populære er fra serierne “Kickstarter Crap”, “Bad Unboxing” og “Content Cop”.

idubbbz fra videoen Kickstarter Crap - The Skarp Laser Razor

Kickstarter Crap

Serien Kickstarter Crap er som nævnt en udvikling af serien Gaming News Crap. GNP var originalt lavet som en serier, hvor iDubbbz ville dele og kommentere nyheder indenfor gaming industrien. Serien udviklede sig dog til at være en serie, hvor han tager et kig på dårlige Kickstarter kampagner. I videoen bruger hans sin karakteristiske sorte humor til at gøre grin med de kampagner han finder. Samtidig fortæller han dog sine seere, hvordan de kan gøre det bedre, og han udvælger kun mål som er direkte forfærdelige eller udnytter de naive.

Bad Unboxing

I Bad Unboxing serien en typisk fanmail serie, hvor han åbner de pakker han har fået tilsendt af fans. Det der skiller serien ud fra andre fanmail serier er dog typen af ting der bliver sendt til ham. De tilsendte pakker indeholder som oftest alle de underlige ting som hans fans er stødt på. Ian åbner så sin post, og prøver at bruge de underlige ting som han har fået tilsendt.

Content Cop

Content Cop er nok den mest populære af alle iDubbbz serier. I Content Cop er det andre youtubere som iDubbbz kigger på, og kritiserer. Der er som oftest kanaler der skaber drama. Det kan være kanaler der kritiserer andre, er racistiske, er nedladende, lyver overfor deres fans eller snyder andre. Ian peger dem ud, kritiserer de ting han mener at de gør galt, og bakker sine pointer op med klip fra deres videoer, billeder af deres tweets og lignende. I starten af videoen er han altid klædt ud som en betjent, og forsøger at arrestere en “mistænkt”. Derefter slår han over til at sidde foran kameraet, ligesom i sine andre videoer. Som med alle andre af hans videoer, er Content Cop fyldt med humor, som ofte er meget mørk.

iDubbbz i sit Content Cop kostume fra videoen "Content Cop - KEEMSTAR"

Samarbejde med andre youtubere

iDubbbz er gode venner med youtuberne George “Joji” Miller aka TVFilthyFrank og Max Joeseph Stanley aka MaxMoeFoe. Han er dukket op i videoer på begge kanaler, og han selv fortalt at han er gode venner med begge youtubere. Ud over at have været med i deres videoer, har han også streamet sammen med dem.

En del youtubere har haft problemer med iDubbbz. Det har for det meste været de youtubere, som er vrede over at have været med i Content Cop. Youtuberen Tana Mongeau kritiserede iDubbbz på twitter, fordi han havde brugt ordene “nigger” og “retard” i sine videoer. Til en af Tanas fanmeetings dukkede iDubbbz op. Han tog hende om armen, og tog et billede med hende, hvor han stille sagde “say nigger”. Tana fortalte om oplevelse på sin kanal, hvor hun dramatiserede oplevelsen yderligere. Efterfølgende lavede iDubbbz en Content Cop om hende, hvor han forsvarede sine egne ordvalg som komedie. Samtidig kritiserede han hende for at være hyklerisk, da han viste, hvordan hun selv havde brugt ordet “nigger” flere gang. I modsætning til i iDubbz tilfælde, var der dog ingen tegn på at Tana mente det humoristisk.

iDubbbz er en meget morsom person, som ikke er bange for at sige sin mening. Hvis han mener at nogen udnytter andre, eller er direkte ondskabsfulde tøver han ikke med at kritisere dem, selvom at han placerer sig selv i skudlinjen. Modsat andre, der laver hans type af videoer, bringer han ofte noget nyt på banen. Han lægger ikke ting op ofte, da han altid gennemarbejder materialet. Samtidig er han dog ikke bange for at deltage i videoer, der er ren ud nonsens, hvilket han ofte har gjort på sine venners kanaler. Der er derfor mange grunde til at respektere ham.

© yt-blog– bloggen om alle de bedste youtubere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *