Seananners

      Ingen kommentarer til Seananners

Adam “Seananners” Montoya er en amerikansk videospil kommentator. Sammen med andre youtubere laver han videoer, hvor han spiller videospil og laver jokes.

Baggrund for Seananners

Montoya graduerede fra San Diego State. Han oplevede dog at det var svært at finde et job, og begyndte i stedet på at lave film freelance. I samme periode begyndte han at lave gameplay commentaries, som han lagde op på youtube. I starten af december 2009 offentliggjorde han at han var blevet en Machinema partner, og at nogle af hans gameplay commentaries nu ville blive lagt op på Machinimas kanal. Sidenhen blev han fuldt ansat af Machinima.

I det tidlige 2010 blev Seananners gjort til medvært på Machinima Respawns “Respawn Inbox”, sammen med de to værter der allerede var der, Mr Sark og Hutch. Han havde også andre shows på kanalen. Igennem Machinma mødte han også andre youtubere, af hvilke han ville blive mest involveret med Chilled Chaos. Efter at Hutch forlod Machinima i 2012 gjorde Adam Montoya det samme. Det samme galt stort set alle andre af de skabere han havde arbejdet sammen med. Derefter fokuserede han på sin egen kanal. Han spiller for det meste multiplayer spil sammen med andre youtubere, deriblandt Mr. Sark, Hutch, Chilled, RPGMinx, CaptainSparkles, VanossGaming, Diction, UncleSlam, GassyMexican og mange andre. Hans kæreste Cathy er også ofte med.

Format

Ligesom mange af hans youtuber venner, laver Seananners videoer af “funny moments” formattet, hvor han indsætter de sjoveste øjeblikke fra spil han har spillet. For det meste er der andre youtubere med i videoen, og selve spillet kommer i anden række, i forhold til spillernes kommentarer og jokes. Spillene han oftest spiller inkluderer Garry’s Mod, GTA V og Call of Duty. På kanalen har Seananners også serien “Video Game Time Animations”, hvor en animator har lavet komiske animationer, baseret på samtaler fra Seananners videoer.

Kendetegn

Seananners er kendt for en række ting. Først og fremmest er der hans karakteristiske grin, som man vil komme til at høre mange gange i hans videoer. Derudover er der hans tendens til at lyve overfor og forråde sine medspillere. Af den grund har de skabt udtrykket “NTN”, som står for Never Trust Nanners. Adam Montoya er også kendt for at være glad for katte, og har en kat som ikon. Det har mange anset for passende, da katte ofte anses for forræderiske også.

 

Andre Projekter

Adam har medstiftet JETPAK sammen med Tom Cassel. Idéen med JETPAK var at det skulle være en forening for youtubere, som ikke udnyttede sine medlemmer. Medlemmerne skulle derfor have fair andele af de reklamepenge de indtjente, og lignende.
Seananners ligger stemme til en af de to hovedpersoner, Paul, i youtube red serien The Paranormal Action Squad. Castet inkluderer også Mr Sark og Vanossgaming. Seananners var med til at skabe showet, sammen med Michael Rowe, og han er den eneste af showets tre stjerner der også arbejder som producer på serien.

 

Seananners er kendt for sit gode humør, og sin evne til at rode sig ud i morsomme øjeblikke. Han er forræderisk, men aldrig ond. Af den grund er han altid god til at gøre seerne i godt humør.

Sponsoreret af: Bernic – DIN Rail Modulkasser og Lekon – ISO

 

© yt-blog– bloggen om alle de bedste youtubere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *