VanossGaming

      Ingen kommentarer til VanossGaming

Evan Fong er en canadisk youtuber, som er bedre kendt under sit online alias VanossGaming. Med 21.2 millioner subscribere lægger hans kanal på 17. pladsen på listen over kanaler med flest følgere. Hvis man ikke medregner musikkanaler, eller kanaler eget af youtube selv, er hans kanal på 9. pladsen.

Historien bag VanossGaming

Evan Fong blev født i Toronto, Canada af en koreansk mor og en kinesisk far. Han havde stor interesse i ishockey, og efter at have afsluttet high school, søgte han et stipendium med baggrund i ishockey. Han kom ind på University of Pennsylvania, hvor han studerede økonomi.
Evan har udtalt, at han ikke blev introduceret for videospil i en tidlig alder. Han spillede forskellige videospil her og der, men han voksede ikke direkte op med dem. Interessen for videospil kom dog til ham sidenhen, og han startede sin gaming kanal den 15. september 2011. Navnet VanossGaming kom fra hans fars Playstation 3 bruger “vanoss63”

Youtube karrieren

VanossGaming er, som navnet antyder, en gaming kanal. Videoerne på kanalen er som oftest af lavet som “funny moments”, hvor der er blevet udvalgt sjove klip og episoder fra en bestemt session, som så er blevet klippet sammen. Spillene der spilles varierer, men Vanosses mest populære serier er i spillene Garry’s Mod, Grand Theft Auto V og Call of Duty: Word at War. Som oftest spiller Vanoss disse spil med sine venner, som også er youtubere. Hans liste af venner inkluderer: Ohmwrecker, MiniLadd, H2ODelirious, IAMWILDCAT, Terroriser, BryceGames, Hutch, Seananner, ChilledChaos, DaithiDeNogla og mange andre. Sammen med dem taler han, laver jokes og griner. Spillene de spiller er altså ikke lige så vigtige, som de jokes der bliver lavet af de involverede. Evan mener selv, at grunden til hans popularitet er, at folk godt kan lide at se autentiske videoer af almindelige folk, der spiller spil og har det sjovt sammen.

Ikon

Vanoss er kendt for sin ikoniske ugle figur. Ugle ansigtet er brugt af Vanoss som hans primære symbol. Symbolet stammer fra hans GTA videoer, hvor hans figur altid går rundt med en uglemaske. Da man længe ikke kendte Vanosses udseende, og da han sjældent bruger webcam selv efter at have vist sit ansigt, blev GTA figuren den officielle avatar for Vanoss. Da han ændrede sit ikon, tog han derfor også udgangspunkt i uglemasken.

Vanosses avatar på kanalen VanossGaming fra videoen Vanoss Gaming Funny Moments - Best Moments of 2014 (Gmod, GTA 5, Skate 3, & More!)

Andre Projekter

I 2015 offentliggjorde Evan Fong, at han var med til at lave det nye multiplayer indie-horror game Dead Realm, sammen med youtuberne Adam “Seananners” Montoya og Tom “Syndicate” Cassell. Fong havde allerede arbejdet sammen med Montoya og Cassell efter at han blev en del af Jetpak, Montoya og Cassells Multi-Channel Network, som skulle hjælpe youtubere, uden at tage alle deres penge. Fong, Montoya og Cassell udgav Dead Realm på steam, og udgav videoer af dem selv der spillede det på deres kanaler. Spillet fik ikke fantastiske anmeldelser. Det blev dog alligevel ganske populært, på grund af de mange youtubere der spillede det. Efter 5-6 måneder blev de tre youtubere dog trætte af spillet, og stoppede med at spille det. Derefter faldt spillets popularitet hurtigt.

Sammen med Adam “Seananners” Montoya og youtuberen Scott “MrSark” Robinson var Evan Fong del af youtube Red serien “Paranormal Action Squad”. Serien var en animeret sci-fi comedy serie, skrevet af Michael Rowe. Mens Robinson og Montoya lagde stemme til nye figurer i serien, spillede Fong en udgave af sin persona Vanoss. Ud over at være stemmeskuespiller, var Fong ikke involveret i skabelsen af serien.

 

Hvad gør VanossGaming værd at se?

Som Evan Fong selv siger, at det tiltrækkende ved hans kanal autentiteten. Han og hans venner virker til at have det sjovt når de spiller sammen. Om man vil finde selve hans content morsomt, kommer an på ens humor, men de fleste vil nok finde ham morsom. Videoer lignende VanossGamings kan dog findes over alt på nettet. De personer han spiller med, lægger alle lignende typer videoer op. Det er derfor hans personlighed det hele kommer an på. Om Vanoss er den rigtige kanal for dig, må du selv vurderer.

 

© yt-blog– bloggen om alle de bedste youtubere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *