Casey Neistat

      Ingen kommentarer til Casey Neistat

Casey Neistat er en amerikansk youtuber, producer, filmskaber og entreprenør. Han startede på youtube i 2010, og har siden 2015 udgivet daglige vlogs på sin kanal.

Casey Neistat – Baggrund og Begyndelse

Casey Neistat er født i Gales Ferry, Connecticut. Han droppede ud af skolen da han var 15 år, og har aldrig færdiggjort skolen. Casey stak af hjemmefra med sin daværende kæreste Robin Harris, og sammen fik de sønnen Owen, da Casey var 17. Parret boede længe i en trailer park, hvor Casey havde en række småjobs. Sidenhen flyttede han til New York, hvor han sammen med sin bror Van begyndte at lave film om kunstneren Tom Sachs.
Neistat Brødrenes succes startede dog for alvor med videoen iPod’s Dirty Secret, hvori de afslørede, hvor dårligt iPod’s uskiftelige batteri var, hvilket tvang folk til at købe en ny iPod. Videoen fik meget omtale, også blandt medier som Fox News og Washington Post. Apple ændrede kort efter deres batteri politik. De benægtede dog, at det havde noget med Neistats video at gøre. Casey Neistats karriere var nu sat i gang.Billede af Casey Neistat der taler ved TechCrunch i New York

Voksende popularitet

Neistat brødrene fortsatte deres succes da de i 2004 lavede serien Science Experiements. Serien bestod af 15 minutters videoer, hvor brødrene lavede forskellige eksperimenter. Efter den store succes serien nød, til HBO at lave en serie om brødrene i 2008. Serien hed The Neistat Brothers, og var en autobiografisk serie, hvor hvert afsnit fortalte en historie fra brødrenes liv. Serien blev modtaget med en del positiv kritik, men også noget negativt.

Casey Neistat på Youtube

Casey startede med at lave videoer på youtube i 2010. Hans første video handlede om, hvornår man bør bruge nødbremsen i toge. Den kritiserede samtidig togene for, ikke at give ordentligt information om, hvilke type nødstilfælde bremsen bør bruges i. Han fortsatte med lignende video, med kritik og samfundsmæssige undersøgelselser, som han uploadede på Youtube og Vimeo.

Vlogs

Casey blev for alvor populær med sine daglige vlogs, som han fortsat laver. Han startede i 2015 med at lave videoer om sig selv, og det har sidenhen været hans primære fokus. Hans vlogs handler om forskellige ting fra hans liv. Hans videoer kan for eksempel omhandle rejser, snowboarding, anmeldelser af droner og andre gadgets, samt opdateringer om, hvad der sker i hans liv. Uanset hvilken type video han lægger ud, kan man dog være sikker på, at den er fuld af godt humør. Casey er nemlig bedst kendt for hans entusiasme, og han deler altid glæde med alle sine seere. Det gør ham utvivlsomt værd at se.

© yt-blog– bloggen om alle de bedste youtubere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *