Gaming youtubere

      Ingen kommentarer til Gaming youtubere

En af de meget populære video typer på youtube er gaming videoer. I disse videoer spiller youtuberene et spil og kommentere samtidig. Der er stor forskel på, hvordan hver enkelt youtuber griber det an, og hvilke spil de spiller.

Nogle gaming youtubere laver også vlogs, og nogle youtubere der er startet med vlogs eller scetches, laver også gaming videoer. Mange youtubere har flere forskellige kanaler til de forskellige slags videoer de laver, andre kan bedre lide at holde det hele på en kanal.

super_mario_bros-0

Lige meget hvad du kan lide at spille, så kan du finde en youtuber der spiller det, her er nogle af de tusinder af gode youtubere der findes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *