Brug af Youtube

      Ingen kommentarer til Brug af Youtube

Uregistrerede brugere kan se de fleste videoklip på siden, i det visse klip kun er tilgængelige for registrerede brugere, der er fyldt 18 (f.eks. klip med seksuelle antydninger). Registrerede brugere kan uploade et ubegrænset antal klip. Klip med pornografi, nøgenhed, kommerciel annoncering og visse andre ting er ikke tilladt, et forbud der dog ikke desto mindre jævnligt bliver overtrådt.

Ved søgning sorteres klippene som standard efter “relevans”, men der kan også søges på uploadtidspunkt, antal visninger og rating. Desuden har hver bruger en side, hvor man kan se alle de klip, vedkommende har uploadet. Derudover forsyner uploaderne klippene med et eller flere tags, dvs. nøgleord intereserede brugere formodes at søge på.

Ved selve klippene er der udover diverse formalia en boks med uploaderes kommentarer, mulighed for at andre kan komme med kommentarer og spørgsmål og link til uploadernes nyeste klip og beslægtede klip fra andre.

En af de vigtigste ting på YouTube, angående videoerne er, at de skal være originale. Det vil sige at der ikke må blive uploadet videoer med musik (der ikke tilhører brugeren selv), tv-shows, sport og ting fra tv. Derfor er det også vigtigt at brugeren læser YouTubes Terms Of Use. Hvis en bruger, ikke overholder disse krav, og uploader en video der overskrider reglerne, bliver videoen bannet. Og brugeren vil få frataget muligheden for at gå ind i Youtube PartnerShip, og skal slette videoen før muligheden kommer frem igen.

fra https://da.wikipedia.org/wiki/YouTube

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *